Cv-ketel inregelen

Uw cv-ketel inregelen, waarom is dat belangrijk? Veel cv-ketels zijn niet juist afgesteld, waardoor ze niet optimaal kunnen presteren. Het resultaat: uw woning wordt niet gelijkmatig verwarmd en u krijgt te maken met hogere stookkosten. Gas Service Team biedt uitkomst en helpt om uw cv-ketel juist in te regelen. Daarmee bespaart u energie, zorgt u voor een langere levensduur van uw cv-ketel en worden alle ruimtes in het huis aangenaam verwarmd.

Energie besparen en levensduur verhogen

Het finetunen ofwel inregelen van uw cv-ketel helpt om energiezuiniger te kunnen verwarmen. Veel ketels draaien nog op de standaardinstelling, die in de meeste woonsituaties niet optimaal is. Daardoor leveren ze meer vermogen dan nodig is en verbruiken daardoor ook meer energie.

De getrainde vakspecialisten van Gas Service Team zorgen ervoor dat uw cv-ketel optimaal afgesteld wordt, zodat deze energiezuiniger verwarmt. Dat is tegelijkertijd ook positief voor de levensduur van uw cv-ketel; zo heeft u nog langer plezier van een comfortabele goed verwarmde woning!

Ingeregelde cv-ketel zorgt voor gelijkmatige verwarming

Cv-ketels die niet juist ingeregeld zijn, verwarmen vaak niet gelijkmatig. Radiatoren dichtbij de ketel krijgen te warm water dat ook nog eens te snel doorstroomt, waardoor ze niet warm genoeg worden. Tegelijkertijd zullen radiatoren die verder van de ketel af hangen te weinig warm water aangeleverd krijgen. Zo zult u merken dat bepaalde vertrekken in uw woning koud blijven, terwijl andere ruimtes juist weer te warm gestookt worden. Een correct ingeregelde cv-ketel verwarmt alle ruimtes gelijkmatig, zodat het nergens te koud of warm is.

Het inregelen van de cv-ketel kan het best uitgevoerd worden door een vakbekwame installateur. Kunt u daar hulp bij gebruiken? Neem dan contact op met Gas Service Team, en geniet ook optimaal van de warmte die uw ketel levert.

Wij staan voor u klaar

Cookie melding

U ontvangt deze melding omdat wij continue opzoek zijn naar verbeteringen, derhalve meten wij uw gedrag op onze website.