Keukenboiler

Vindt u het ook zo vervelend om lang te moeten wachten op warm water in de keuken? Dan is een keukenboiler de ideale oplossing voor u! Hier bespaart u bovendien meer mee dan tijd: keukenboilers vormen ook nog eens een energiebesparende oplossing, waarmee u wel tot 175 euro per jaar kunt besparen. Waar wacht u nog op?

Wanneer u warm water wilt gebruiken dat bijvoorbeeld afkomstig is van de CV-ketel, dan kan het even duren voordat er warm water uit de kraan stroomt. Zeker bij CV-ketels die ver van de keuken verwijderd zijn, met bijvoorbeeld een plaatsing op zolder. Dit wachten wordt verleden tijd wanneer u kiest voor een keukenboiler. Deze zorgt ervoor dat u direct warm water kunt tappen.

Energie besparen met de keukenboiler

Vanaf de CV-ketel verwarmd water aan de keuken leveren kost veel energie. Bovendien wordt veel water verspilt doordat het koude water dat eerst uit de kraan stroomt veelal niet gebruikt wordt. Met een keukenboiler kunt u daardoor flink besparen op de energierekening, wat kan oplopen tot wel 175 euro per jaar.

Kiest u ook voor comfort in de keuken, en wilt u tegelijkertijd energiebewust warm water gebruiken? Neem dan gerust contact op met Gas Service Team en vraag naar de mogelijkheden binnen ons royale aanbod aan keukenboilers.

Wij staan voor u klaar

Cookie melding

U ontvangt deze melding omdat wij continue opzoek zijn naar verbeteringen, derhalve meten wij uw gedrag op onze website.