Warmtepomp

 Maak gebruik van een onuitputtelijke duurzame energiebron en bespaar flink op uw maandlasten. Hoe? Met een warmtepomp! Een warmtepomp installatie van Gas Service Team is een perfecte investering voor uw bedrijf, die zichzelf terugverdient. Geniet het hele jaar door van een comfortabel werkklimaat terwijl u blijvend bespaart op uw energierekening.

Hoe werkt een warmtepomp?

Een warmtepomp maakt gebruikt van duurzame energiebronnen zoals de lucht en de bodem. De pomp gebruikt de aardwarmte rondom het pand om deze te verwarmen of zelfs te koelen in de zomer.  Dit doet het systeem door middel van condenseren, expanderen, verdampen en comprimeren. De energie die vrijkomt zet de warmtepomp in om uw bedrijfspand lekker op temperatuur te krijgen.

Het rendement van een warmtepomp ligt hoog omdat er weinig elektrische energie voor nodig is. Een goed functionerende cv-installatie behaalt 100% rendement, een warmtepomp kan wel tussen de 300 en 500% rendement behalen. Het installeren van een  warmtepomp zorgt daarom voor een efficiënte en duurzame methode om energie op te wekken.

De voordelen

warmtepomp

Wij zetten de belangrijkste voordelen van een warmtepomp voor u op een rijtje:

  • Slechts één systeem nodig voor verwarming, koeling en warm tapwater
  • Geen gasaansluiting nodig
  • Forse verlaging van de EPC, met circa 39% besparing t.o.v. conventionele systemen
  • Een hoog rendement tussen 300 en 500%
  • Minder elektriciteit nodig
  • Aanzienlijk lagere CO2 uitstoot

Dankzij het hoge rendement en voordelen voor het milieu is een warmtepomp een rendabele duurzame oplossing voor uw bedrijf. Thuis ook genieten van duurzame energie en een comfortabel woonklimaat? Ook voor woningen zijn diverse warmtepompen verkrijgbaar.

Referentie projecten

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte?

Bent u al enthousiast? Of wilt u nog meer weten over de mogelijkheden van warmtepompen? Bij Gas Service Team helpen wij u graag verder met passende adviezen op maat of een vrijblijvende offerte. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Vraag een offerte aan

Wij staan voor u klaar

Cookie melding

U ontvangt deze melding omdat wij continue opzoek zijn naar verbeteringen, derhalve meten wij uw gedrag op onze website.