EPA

Heeft u plannen om uw woning te laten verbouwen of aanpassen, en zou u ook graag willen beginnen met het besparen op uw energielasten? Dan is een EPA, ofwel energieprestatieadvies zeer prettig. Gas Service Team levert samen met vertrouwde samenwerkingspartners adviezen op maat.

Een gecertificeerde EPA-adviseur komt bij u langs en kijkt naar diverse zaken. Denk hierbij aan de isolatie en apparatuur voor verwarming, ventilatie of koeling van uw woning. De adviseur zet voor u op een rij waar u energie kunt besparen. Ook krijgt u daarbij te horen hoeveel u daarvoor zult moeten investeren en op welke termijn u deze investering terugverdient. Deze adviezen zullen daarbij uiteraard zoveel mogelijk aansluiten op uw wensen en plannen die u voor uw woning heeft.

De voordelen

Wat zijn de voordelen van een EPA?

  • Uw woning krijgt een verplicht energielabel welke de komende 10 jaar geldig is.
  • Het advies op maat geeft u inzicht in alle bouwkundige en installatietechnische mogelijkheden ter verbetering en de bijbehorende kosten.
  • Naast inzicht in de kosten krijgt u ook inzicht in de terugverdientijden van de voorgestelde verbeteringen. Zo weet u meteen hoe snel u begint met besparen!

Een EPA laten opstellen?

Heeft u de wens om een EPA voor uw woning op te laten stellen? Neem dan gerust contact op met Gas Service Team. Wij kunnen samen met u de mogelijkheden bespreken, meer informatie verstrekken of u vrijblijvend een offerte bieden.

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte?

Vul dan het contactformulier in. We nemen z.s.m. contact met u op.

Vraag een offerte aan

Wij staan voor u klaar

Cookie melding

U ontvangt deze melding omdat wij continue opzoek zijn naar verbeteringen, derhalve meten wij uw gedrag op onze website.