Over ons

Gas Service Team (GST) is in de regio Twente uw betrouwbare installateur, die alles in huis heeft op het gebied van gas, warmte en duurzame energieoplossingen.  Met het Gas Service Team weet u precies waar u aan toe bent, en geniet u het hele jaar door van een comfortabel verwarmde woning.

Het Gas Service Team bestaat uit een kleinschalig en saamhorig team, met gezamenlijk een flinke dosis motivatie en werkervaring. Goed bevoorraad staan onze installateurs dag en nacht voor u klaar, waarbij persoonlijke aandacht centraal staat. Bij installaties of storingen komen wij het altijd zelf voor u oplossen; wel zo fijn, dan ziet u altijd een bekend gezicht wanneer u onze hulp kunt gebruiken. Ook prettig: ons team beschikt over veel eigen middelen, zodat u vlot geholpen kunt worden en de kosten laag gehouden worden!

KVK nummer van Gas Service Team BV : 08173887

Gestroomlijnd werkproces

Over Ons Gas Service Team

Een belangrijke pijler in onze werkwijze is het werkproces zelf. Wij houden van een goed georganiseerde afhandeling, en dankzij de inzet van de nieuwste technologie zijn onze monteurs altijd op de hoogte van belangrijke zaken. Met behulp van iPads kunnen zij werkbonnen, offertes en meer in een mum van tijd naar u doorzetten. Duidelijke communicatie staat bij het Gas Service Team voorop, en daar profiteert ook u weer van.

Duurzaamheid en energiebesparing

Duurzame energie en energiezuinige oplossingen vormen een belangrijk thema binnen ons vakgebied. Gas Service Team denkt verder en helpt u met milieuvriendelijke en geldbesparende installaties. Van zonnepanelen en zonneboilers tot warmtepompen, of kleinschalige werkzaamheden waardoor u energiezuiniger verwarmt, wij bieden het allemaal. Daarbij kunt u altijd een vrijblijvend advies op maat krijgen, waarbij onze deskundige medewerkers naar uw woonsituatie kijken om samen met u tot de beste oplossing te komen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Gas Service Team, of heeft u dringend hulp nodig? Wij zorgen ervoor dat u weer snel kunt genieten van een comfortabele woonsituatie. Neem contact op en ervaar zelf de uitgebreide kennis en ervaring van ons deskundige team.

Wij staan voor u klaar

Cookie melding

U ontvangt deze melding omdat wij continue opzoek zijn naar verbeteringen, derhalve meten wij uw gedrag op onze website.