Tarieven

Deskundige partner in warmte

GST is al meer dan 30 jaar actief in Twente en de Achterhoek. We richten ons op de particuliere- en zakelijke markt. Ook Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) van appartementencomplexen en bungalowparken behoren tot onze opdrachtgevers. Of u nu over een oud of nieuw toestel beschikt, onze vakkundige monteurs beschikken altijd over de juiste kennis voor onderhoud en service.

Het Gas Service Team is als partner van Cogas nauw betrokken bij nieuwe ontwikkelingen in de energiesector. Als erkend lid van Abel&co en Techniek Nederland voldoen we aan hoge kwaliteitscriteria.

Goed onderhoud, een comfortabel idee

Een goed onderhouden cv-ketel of warmwatertoestel functioneert beter en verbruikt minder energie. Bovendien treden er minder snel storingen op en gaat uw toestel langer mee. Voor een gering bedrag per maand nemen wij u de zorg voor regelmatig onderhoud graag uit handen. Na een eerste inspectiebeurt - en eventueel een sanering - bieden wij u de keuze uit diverse abonnementen. De kosten voor de inspectie bedragen eenmalig € 80,- exclusief gebruikte onderdelen.

Service Basis abonnement

Voor onderhoudsvrije toestellen kunt u een Service Basis abonnement afsluiten. Bij storingen staan onze servicemonteurs 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. U betaalt geen voorrijkosten en geen arbeidsloon, alleen eventuele onderdelen worden in rekening gebracht.

Service Plus abonnement

Met het Service Plus abonnement komt elke 14 tot 16 maanden een servicemonteur bij u langs voor controle en onderhoud. Doet er zich tussentijds toch nog een probleem voor, dan kunt u 24 uur per dag en 7 dagen per week terecht bij onze storingsdienst. Voorrijkosten en arbeidsloon* zijn bij dit abonnement gratis, u betaald dus alleen voor gebruikte onderdelen.

Service All-in abonnement

Voor toestellen, geïnstalleerd door een erkend installatiebedrijf en niet ouder dan 5 jaar, kunt u een aantrekkelijk Service All-in abonnement afsluiten. Hiermee bent u voor een vast bedrag per maand verzekerd van periodiek onderhoud en een snelle service. Bij het All-in abonnement zijn voorrijkosten, arbeidsloon* en de gebruikte onderdelen** gratis. Het Service All-in abonnement loopt maximaal totdat het toestel 12,5 jaar oud is (gerekend vanaf de datum van installatie). Na deze termijn zetten we het abonnement voor u om in een Service Plus abonnement.

* m.u.v. arbeidsloon bij vervangen warmtewisselaar | ** het gaat hierbij om onderdelen binnen de toestelmantel m.u.v. de warmtewisselaar
GasServiceteamRJP23000328_GST_A5_3luik_Bedrijfsfolder_2024_FCLR

Wij staan voor u klaar

Cookie melding

U ontvangt deze melding omdat wij continue opzoek zijn naar verbeteringen, derhalve meten wij uw gedrag op onze website.