Duurzaam

Duurzame energie is vandaag de dag een belangrijk thema. Steeds meer mensen kiezen ervoor om thuis energie op te wekken via duurzame methodes. Duurzame energie wordt opgewekt via onuitputtelijke bronnen uit de omgeving. Denk hierbij aan zonne-energie, windenergie of energie uit aardwarmte. Wilt u ook kiezen voor duurzame energie oplossingen? Wij helpen u graag verder! Gas Service Team is dé duurzame installateur voor de regio Twente.

De mogelijkheden

Er zijn diverse mogelijkheden om duurzame energie op te kunnen wekken. Welke mogelijkheid het beste bij u past is afhankelijk van uw woonsituatie en natuurlijk uw persoonlijke wensen en behoeften. Wie zonne-energie wil benutten kan ervoor kiezen om zonnepanelen in te zetten. Daarmee wekt u uw eigen duurzame stroom op en bespaart u fors op uw energierekening. Uw water kunt u verwarmen met een zonneboiler, wat weer scheelt op de verwarmingskosten van het water.

Ook energie uit aardwarmte vormt een belangrijke duurzame bron, waarmee u flink kunt besparen. Met een warmtepomp bespaart u op termijn aanzienlijk in de energiekosten. Geniet in de winter van warmte en comfort, en in de zomer koelt het systeem uw woning juist weer heerlijk af.

Duurzame energie & Gas Service Team

Gas Service Team heeft alles in huis om u op het duurzame pad te brengen. Benut de energie van de zon met zonnepanelen of zonneboilers, of maak gebruik van een milieuvriendelijke warmtepomp. Ook kunt u ervoor kiezen om duurzamer uw woning te verwarmen met Lage Temperatuur Verwarming. Liever eerst nog een kleine stap maken? Uw cv inregelen kan al schelen in de stookkosten en CO2-uitstoot.

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Benieuwd welke mogelijkheden het beste bij uw woonsituatie passen? Vul dan het contactformulier in voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Vraag een offerte aan

Wij staan voor u klaar

Cookie melding

U ontvangt deze melding omdat wij continue opzoek zijn naar verbeteringen, derhalve meten wij uw gedrag op onze website.