Zonneboiler

Gebruik maken van een onuitputbare energiebron, uw CO2-uitstoot flink verminderen en ook nog eens geld besparen? Het kan met een zonneboiler!

Een zonneboiler maakt gebruik van collectoren die op uw dak geplaatst worden. Door de collectoren stroomt een vloeistof, die verwarmd wordt door zonnewarmte. Deze vloeistof verwarmt water in een voorraadvat. Dit voorraadvat levert u verwarmd leidingwater, die indien nodig op de gewenste temperatuur wordt gebracht door een naverwarmer. In de zomer levert de zonneboiler bijna al uw warme water. In de winterperiode zal uw CV ketel bijspringen, zodat u altijd kunt genieten van voldoende warm water.

Wilt u ook beginnen met besparen dankzij dit milieuvriendelijke alternatief op aardgas? Dan bent u voor de ideale zonneboiler en een passend advies op de juiste plek bij Gas Service Team in Almelo!

De voordelen van een zonneboiler

Ook benieuwd naar de voordelen van een zonneboiler? We zetten de belangrijkste pluspunten voor u op een rijtje:

  • Verkrijg energie vanuit een duurzame energiebron
  • Ontlast het milieu
  • Bespaar fors op uw energierekening
  • Eenvoudige aansluiting op uw CV ketel
  • Meerwaarde voor uw woning dankzij het verbeterde energielabel

Gas Service Team biedt advies op maat

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw woning, of bent u benieuwd naar de mate van besparing die een zonneboiler u zal opleveren? Gas Service Team biedt u graag volledig inzicht met een persoonlijk advies. Wij kunnen vrijblijvend langskomen om uw woonsituatie te bekijken, om u meer inzicht te geven in de mogelijkheden van een zonneboiler. Bespaar op uw energierekening met deze duurzame oplossing en ervaar het hele jaar door het comfort van warm water, zonder concessies!

Meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Wij staan voor u klaar

Cookie melding

U ontvangt deze melding omdat wij continue opzoek zijn naar verbeteringen, derhalve meten wij uw gedrag op onze website.