Lage Temperatuur Verwarming (LTV)

Lage Temperatuur Verwarming, ofwel LTV, verwarmt uw woning op een energiezuinige wijze. Een duurzame oplossing die ook nog eens gunstig is voor uw portemonnee! Waar normale centrale verwarming aanvoertemperaturen tot wel 80 graden nodig kan hebben, behaalt u met Lage Temperatuur Verwarming een beter resultaat met temperaturen tussen 25 en 55 graden Celsius. Ook energiezuinig verwarmen met LTV? Dan is Gas Service Team uit Almelo dé aangewezen installateur voor u!

De voordelen van LTV

Het LTV systeem is aan bijna alle CV ketels en warmtepompen te verbinden. Met Lage Temperatuur Verwarming verwarmt u uw huis constanter en gelijkmatiger. Doordat de ketel een lagere temperatuur hoeft te bereiken behaalt deze een hoger rendement. Er is minder gas nodig om uw woning te verwarmen, waardoor LTV energiezuinig én voordelig is. U kunt de thermostaat zelfs 2 graden lager instellen dan u gewend bent, en toch dezelfde warmte en wooncomfort ervaren.

Gas Service Team helpt

Wilt u ook gebruik maken van Lage Temperatuur Verwarming? Gas Service Team staat voor u klaar met een volledig team aan vakbekwame medewerkers. Wij kunnen u helpen met de installatie van het LVT systeem en bijbehorende benodigdheden als LT-radiatoren of vloer- en wandverwarming. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak met een offerte op maat.

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte?

Vul dan het contactformulier in. We nemen z.s.m. contact met u op.

Vraag een offerte aan

Wij staan voor u klaar

Cookie melding

U ontvangt deze melding omdat wij continue opzoek zijn naar verbeteringen, derhalve meten wij uw gedrag op onze website.