Busch Jaeger

Busch-Jaeger is marktleider met meer dan 130 jaar ervaring op het gebied van installatietechniek. Het bedrijf voldoet continu aan de hoogste eisen van zijn klanten met betrekking tot kwaliteit, assortiment en innovatie. Er wordt in twee vestigingen in Duitsland geproduceerd. Busch-Jaeger behoort tot de ABB-groep en heeft in de fabrieken in Lüdenscheid en Aue ca. 1.300 medewerkers in dienst. Het bedrijf exporteert naar meer dan 60 landen.

Het assortiment van de onderneming omvat 5.500 artikelen, van complete installatieprogramma's met schakelaars, wandcontactdozen, speciale contactdozen, serie-inbouwapparaten, dimmers en bewegingsmelders tot en met geavanceerde elektronische producten voor gebouwmanagement.

Constante prestaties bij continue verdere ontwikkeling van de producten en oplossingen is de wezenlijke voorwaarde voor een succesvolle positie in de markt en een daaruit resulterende vaste band met de elektrobranche. Maar ook de steeds belangrijker wordende diensten, zoals permanente bijscholing in de vorm van scholing en training, zijn voor Busch-Jaeger vanzelfsprekend. In het trainingscentrum in Lüdenscheid staat in een uiterst moderne en architectonisch hoogwaardige omgeving een omvangrijk trainingsaanbod ter beschikking.

busch-jaeger_color

Wij staan voor u klaar

Cookie melding

U ontvangt deze melding omdat wij continue opzoek zijn naar verbeteringen, derhalve meten wij uw gedrag op onze website.