Draka

Draka ontwikkelt, produceert en levert innovatieve duurzame kabeloplossingen voor laagspanningsinstallaties, industriĆ«le toepassingen, datanetwerken en telecominfrastructuur zoals Fiber-to-the-Home. Draka is een betrouwbare partner voor adviseurs en installateurs in de elektrotechnische branche. Of het nu gaat om draad, kabel of totaaloplossingen: de producten van Draka onderscheiden zich door de allerhoogste kwaliteit met betrekking tot verwerkbaarheid, flexibiliteit, stripbaarheid en intrekbaarheid. Door te werken met Draka heeft de installateur steeds de beste materialen tot zijn beschikking. Zo wordt hij minimaal belast en kan hij zijn energie richten op het installeren.

Sinds 2011 zijn Draka en Prysmian samengekomen in het grootste kabel producerende bedrijf ter wereld: Prysmian Group. Prysmian Group is marktleider op het gebied van hightech-kabels en systemen voor energie en telecommunicatie. Prysmian Group is wereldwijd actief met dochterondernemingen in 50 landen met 19.000 medewerkers in totaal 91 fabrieken en wereldwijd 17 R&D-centra. In Nederland heeft Prysmian Group 5 vestigingen in Emmen, Nieuw-Bergen, Delfzijl, Eindhoven en haar Benelux hoofdkantoor in Delft.

draka_color

Wij staan voor u klaar

Cookie melding

U ontvangt deze melding omdat wij continue opzoek zijn naar verbeteringen, derhalve meten wij uw gedrag op onze website.