Over ons (GST Oldenhave / Gas Service Team)

GST Oldenhave is in de regio Achterhoek en de Liemers uw betrouwbare installateur, die alles in huis heeft op het gebied van gas, warmte en duurzame energieoplossingen. Met GST Oldenhave weet u precies waar u aan toe bent, en geniet u het hele jaar door van een comfortabel verwarmde woning

GST Oldenhave bestaat uit een kleinschalig en saamhorig team, met gezamenlijk een flinke dosis motivatie en werkervaring. Goed bevoorraad staan onze installateurs dag en nacht voor u klaar, waarbij persoonlijke aandacht centraal staat. Bij installaties of storingen komen wij het altijd zelf voor u oplossen; wel zo fijn, dan ziet u altijd een bekend gezicht wanneer u onze hulp kunt gebruiken. Ook prettig: ons team beschikt over veel eigen middelen, zodat u vlot geholpen kunt worden en de kosten laag gehouden worden! 

Het Gas Service Team en GST Oldenhave zijn CO-VRIJ gecertificeerd. Deze nieuwe gasketelwet is per 1 april 2023 in werking getreden en schrijft voor dat alleen gecertificeerde bedrijven mogen werken aan gasverbrandingsinstallaties (cv-ketels, geisers, gashaarden, etc.)

Onze Dekra certificaatnummers van de BRL 6000 – 25 zijn:

  • Gas Service Team BV K2265177
  • GST Oldenhave BV K2265175

KVK Nummer van GST Oldenhave BV: 09067540

Gestroomlijnd werkproces

Over Ons Gas Service Team

Een belangrijke pijler in onze werkwijze is het werkproces zelf. Wij houden van een goed georganiseerde afhandeling, en dankzij de inzet van de nieuwste technologie zijn onze monteurs altijd op de hoogte van belangrijke zaken. Met behulp van iPads kunnen zij werkbonnen, offertes en meer in een mum van tijd naar u doorzetten. Duidelijke communicatie staat bij GST Oldenhave voorop, en daar profiteert ook u weer van.

Duurzaamheid en energiebesparing

Duurzame energie en energiezuinige oplossingen vormen een belangrijk thema binnen ons vakgebied. GST Oldenhave denkt verder en helpt u met milieuvriendelijke en geldbesparende installaties. Van zonnepanelen en zonneboilers tot warmtepompen, of kleinschalige werkzaamheden waardoor u energiezuiniger verwarmt, wij bieden het allemaal. Daarbij kunt u altijd een vrijblijvend advies op maat krijgen, waarbij onze deskundige medewerkers naar uw woonsituatie kijken om samen met u tot de beste oplossing te komen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van GST Oldenhave , of heeft u dringend hulp nodig? Wij zorgen ervoor dat u weer snel kunt genieten van een comfortabele woonsituatie. Neem contact op en ervaar zelf de uitgebreide kennis en ervaring van ons deskundige team.

Wij staan voor u klaar

Cookie melding

U ontvangt deze melding omdat wij continue opzoek zijn naar verbeteringen, derhalve meten wij uw gedrag op onze website.